Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010


Έτοιμη για επιπλέον θυσίες, για να βελτιωθούν τα δημόσια οικονομικά, δηλώνει η πλειονότητα των πολιτών (58,3%), κρίνοντας αναγκαία, σε ποσοστό 68,9%, τα μέτρα που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για την Ημερησία του Σαββάτου, επτά στους δέκα πολίτες (68,9%) χαρακτηρίζουν αναγκαία τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και μόλις 23,6% υπερβολικά.

Παράλληλα, σε ποσοστό 50,2% οι αποφάσεις της κυβέρνησης κρίνονται δίκαιες, ενώ ως άδικες εκλαμβάνονται από το 41,1% των ερωτηθέντων.

Ο πρωθυπουργός τυγχάνει της απόλυτης στήριξης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (αναγκαία τα μέτρα λέει το 86,4%, δίκαια το 73% και αποτελεσματικά το 62,7%), ενώ και οι ψηφοφόροι της ΝΔ τα κρίνουν αναγκαία σε ποσοστό 57,2%. Αναγκαία τα χαρακτηρίζουν και οι ψηφοφόροι της Αριστεράς, σε ποσοστό 63,1%.

Στην ερώτηση «θα ήσαστε διατεθειμένος να κάνετε κάποιες θυσίες παραπάνω για να βελτιωθούν τα δημόσια οικονομικά;» το 58,3% απαντά θετικά και το 39,6% αρνητικά.

Σάς θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες σας το είχαμε πει ότι μας έχουν πείσει ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και ότι ο Γεωργάκης θα μας σώσει.
Έχουν περάσει αρκετοί μετά την μεταπολίτευση και όλοι έτρωγαν με 10 μασέλες μαζί με τους ημέτερους. Εμείς πάντα το ίδιο σκηνικό, παλεύουμε να υποστηρίξουμε τον ένα ή τον άλλο.Το αποτέλεσμα είναι ότι 7 στους 10 πολίτες συμφωνούν να πάρουν μέτρα σκληρά και πάλι οι συνήθεις ύποπτοι να πληρώσουν το μάρμαρο. Ως πότε θα πληρώνουμε εμείς την λυπητερή? Το Χριστοφοράκο τον φύλαγαν αστυνομικοί και σαν κύριος έφυγε απο την χώρα για να μην ξεράσει ονόματα απο αυτούς που χρηματίστηκαν. Η Ασπίς Πρόνοια βάζει λουκέτο και ο κοσμάκης παίρνει τον π...ο και φυσικά ο Ψωμιάδης ουδεμία ευθύνη φέρει. Όλοι οι συμμετέχοντες στην πολιτική ζωή πλήν μερικών που εξαιρούνται τα παίρνουν δεν πληρώνουν, πλουτίζουν και μας κοροϊδεύουν. Από εμάς τους μ....ες θα τα πάρουν πάλι. Ως πότε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!



Α και να εκφράσω την απορία μου
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ????????????????