Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΟΛΙΓΗ


Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, αλλά η στήριξή μας δεν είναι λευκή επιταγή προς την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του από τη Ρηγίλλης, μετά τη συνάντησή με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κρίση δεν προέκυψε ξαφνικά, αλλά το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να καταλάβει, ενώ μετεκλογικά δεν έδρασε έγκαιρα.

«Τα σοβαρά μέτρα πρέπει να ληφθούν τώρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έχει δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα στηρίξει ό,τι είναι απαραίτητο, όπως οι περικοπές στην κρατική σπατάλη και η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

Παράλληλα, όμως, είπε «όχι» σε μέτρα όπως η αύξηση στους φόρους των καυσίμων και ζήτησε μετ' επιτάσεως «ανάσες ανάπτυξης» χωρίς τις οποίες, όπως είπε, η ύφεση θα βαθύνει περισσότερο.

«Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς και προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί πρακτικές κυβερνητικής αλαζονείας με δικαιολογία την κρίση.

Τελικά αυτοί είναι κολλητοί και συμφωνούν σε όλα εκτός από όλα. Αντιπολίτευση ποιός κάνει? Κυβέρνηση ποιός είναι? Από που ερχόμαστε και πού πάμε? Ποιός το πνίγει το κουνέλι?Ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Λάτσιου Μενεγάκη? Ποιός θα πηδήσει την γοργόνα? Πότε επιτέλους θα..........σοβαρευτώ?????????????????????????